Weboldal, ami tud eladni

Faék egyszerű, 4 lépéses formula, ami eladja a termékedet a weboldaladon, akár feliratkozás nélkül is

 • Mi az, ami valóban elad a weboldalon?
 • Hogyan lesz a termékből könnyedén weboldal szöveg?
 • Hogyan tudsz eladni az interneten feliratkoztatás nélkül?
 • Hogyan tudod megtízszerezni a weboldalad eladásait úgy, hogy a termék árán vagy feltételein nem változtatsz ?

A megoldás egy pofonegyszerű módszer, amit évek óta alkalmazok a saját weboldalaimnál, különböző üzleti modellekre. Ismerd meg te is, és robbantsd be az online üzleted!

Küszködés a webes biznisz?

 • Nem tudod hogyan írj a termékedből weboldal szöveget, ami elad?
 • Nem működik a hírlevél feliratkoztatás?
 • Nem dübörögnek a kampányok?
 • Nem hoz pénzt a weboldalad?

Én tudom, hogy milyen pocsék érzés ez: Megálmodtad a webes üzleted, de sehogy sem akar beindulni. Egy csomó időt, energiát és pénzt beleöltél már a weboldaladba, de az eredmények valamiért mégsem jönnek.  Hiába próbálsz segítséget kérni, mert a marketingszakértők csak elméletekkel dobálóznak, és csak egy-egy területre kínálnak segítséget. Egyre reménytelenebben keresed a megoldást, hogy ne ablakon kidobott pénz legyen az egész online üzleted.

A félelem jogos, hiszen a weboldalak több mint 95%-a soha nem hoz nyereséget. Viszont nem kell, hogy ez nálad is így legyen…

Van megoldás a problémáidra!

Lehetne másképp is: Képzeld el, hogy minden nap megbízhatóan, kiszámíthatóan jönnek a netes megrendelések. Reggelente elégedetten nézed az előző napi eredményeket. Hó végén pedig kellemes bizsergéssel szemléled a havi nyereséget. De nem kell, hogy ez álom maradjon…

Az elmúlt tíz év tapasztalatai alapján azt gondolom, hogy bármilyen JÓ termékre, vagy szolgáltatásra lehet profi értékesítő weboldalt építeni. Bármilyen hihetetlennek hangzik, a pénztermelő weboldalak csak néhány apróságban térnek el a pénznyelő weboldalaktól. A legfontosabb különbség pedig a kommunikációban rejlik. A megfelelően felépített értékesítési folyamat képes akár megtízszerezni is egy weboldal eredményeit. Szóval, csak néhány változtatás a weboldaladon, és…

Egy egyszerű módszer – hatalmas eredményekkel!

Működő kommunikáció…

Tudni fogod, hogy mit mondj az oldalad látogatóinak az értékesítési folyamat minden egyes pontján. Így sokkal hatékonyabban tudsz majd látogatóból vásárlót konvertálni.

Állandó hatékonyság…

A weboldalad akkor is hozza majd a vásárlókat, ha épp nem vagy gépközelben. Addig kommunikál a látogatóiddal, míg nem vásárolnak.

Mérhető eredmények…

Pontosan tudod majd, hogy a weboldaladon melyik tartalmak teljesítenek jól, és melyikek nem. Így korlátlanul tudod majd fejleszteni és optimalizálni az eladási folyamatodat.

Mitől tökéletes ez a módszer számodra?

 • Hatékony kommunikáció – sokszorosára növeli az eladásaidat
 • Egyszerű – Nem kell hozzá különleges technika
 • Érthető – Nem kell hozzá semmilyen szakértelem
 • Átlátható – Bárki tudja működtetni, optimalizálni

Szóval, neked már “nem kell feltalálnod a kereket.” Elég, ha alkalmazod azt, amit én évek alatt kicsiszolgattam. Miért érdemes rám hallgatnod?

Több mint tíz év online tapasztalat…

Már több, mint tíz éve abból élek, hogy termékeket és szolgáltatásokat értékesítek az interneten. Azonban a hagyományos csali termékes, feliratkozós, értékesítési modell nekem nem nagyon vált be. Az én célcsoportom ugyanis nem nagyon akart feliratkozni. Nem igazán akartak csalit, vagy belépő terméket sem, ráadásul én sem kampányszerűen akartam értékesíteni. Nekem ugyanis egész évben kellett a bevétel. Úgyhogy más megoldást kellett kitalálnom.

Az elmúlt években sikerült egy olyan kommunikációs modellt összeraknom, amivel végtelenül egyszerűen lehet a termékből weboldal szövegeket létrehozni. Az általam kifejlesztett módszer alapján, több mint tíz online rendszert készítettem. Ezek a hét minden napján, a nap 24 órájában, folyamatosan és emberi beavatkozás nélkül automatikusan adnak el embereknek termékeket, szolgáltatásokat, és így milliókat termelnek tulajdonosaiknak. Hogyan? Szívesen megmutatom neked…

 

Érdekel, hogy ez a módszer nálad is működne-e?

Nos, ha szeretnéd megismerni egy ilyen rendszer működését, akkor most van rá lehetőséged.

Készítettem egy rövid videót, amelyben nagyon egyszerűen, érthetően bemutatom az elvet, és a módszert, amivel szinte bármit el lehet adni az interneten. Készítettem mellé egy-egy videós esettanulmányt, amelyekben lépésről-lépésre bemutatom, hogyan épül fel, és hogyan működik egy ilyen automata értékesítési rendszer, különböző iparágakban. Szóval, nézd meg egy valódi, működő weboldalon…

Nézd meg a gyakorlatban!

 • Az egyik videóban bemutatom, hogyan adok el fizikai terméket egy olyan weboldalon, amelyik csak néhány terméket árusít.
 • A másik videóban bemutatom, hogyan értékesítünk egy nem teljesen hétköznapi szolgáltatást úgy, hogy az ügyfelek maguk jelentkeznek, hogy szeretnék igénybe venni.
 • A harmadik videóban bemutatom, hogyan érjük el egy mlm-es rendszernél, hogy a jelentkezők maguk jelentkezzenek, hogy szeretnének beregisztrálni a rendszerbe.
 • Az utolsónál pedig bemutatom, hogy egy sok termékes webshopban hogyan alkalmaztuk ezeket az elveket azért, hogy megtízszerezzük vele a bevételt.

Ha érdekel, hogyan tudnád alkalmazni a te üzletedben ezt a rendszert, akkor válaszd ki, hogy milyen üzletben dolgozol, és rendeld meg azt a bemutató videót, amelyik érdekel.

Neked ajánlom,

 • Ha van jó terméked (szolgáltatásod), de nincs elég vevőd
 • Ha van weboldalad, de nem hoz elég megrendelést
 • Ha gyakorlatban alkalmazható tudást szeretnél
 • Ha nem tudod hogyan írj a termékedből weboldal szöveget, ami elad

Online vállalkozóként nem kell marketingzseninek lenned. Elég, ha alkalmazod, amit én kidolgoztam. Így tudod a legnagyobb eredményt elérni, a leggyorsabban és a legegyszerűbb módon.

Kinek NEM ajánlom?

 • Ha már profi online marketinges vagy…
 • Ha van egy kipróbált módszered, amire esküszöl
 • Ha csak a hagyományos, “feliratkozós” értékesítésben hiszel
 • Ha azt hiszed, hogy jó marketing csak Amerikából jöhet

Ezt a módszert nem profi marketingeseknek készítettem. Ha neked már van egy bejáratott, jól működő rendszered, amin nem akarsz változtatni, ez a módszer nem neked való.

Mennyibe kerül?

Mennyit adtam volna én néhány évvel ezelőtt azért, hogy valaki a kezembe adja a konkrét megoldást? Azért, hogy lássak egy valódi rendszert, ami tudja azt, ami nekem kell? Hogy végre valaki mellébeszélések és okoskodás helyett megmutassa, hogyan épül fel és működik a tuti módszer? Bármennyit…

De nem az a célom, hogy ezzel keressek. Most csak segíteni szeretnék. Ezért most, korlátozott ideig, az értékesítési elvet bemutató videó és egy esettanulmány együtt fillérekért lehet a tiéd.

3 egyszerű lépés az online vállalkozásod fellendítéséhez:

1. Válaszd ki melyik modell érdekel

Nézd meg, hogy melyik modell hasonlít leginkább az üzletedre, és kattints rá!

2. Töltsd ki a megrendelést

A kattintás után töltsd ki az űrlapot, és kattints a megrendelés gombra!

3. Küldjük a hozzáférést az anyaghoz

Fizetés után küldjük a hozzáférést. Azaz, néhány perc múlva a kezedben lehet a kulcs a sikeres online vállalkozásodhoz.

Mit mondanak, akiknek már segítettem?

“Pár óra alatt egy kész stratégiát összeraktunk. 

…Zseniális, amit tud.”

— Ráski Judit

“Gyors volt, hatékony és célratörő…

…Azóta többszöröse lett a bevételünk.”

— Rónai Levente

“Az első héten 23 megrendelésem jött. A második hónapban konkrét stabil hasznot hozott a weboldalam.”

— Tóth Lajos

Mi fog történni…?

Ha megnézed a videókat?

 • Érteni fogod hogyan épül fel egy jól működő pénztermelő weboldal
 • Fel tudod használni a tudást a saját oldalad létrehozására, fejlesztésére
 • Tudni fogod, hogyan érdemes kommunikálnod az ügyfeleiddel
 • Megtöbbszörözheted az online eladásaid számát

Ha NEM nézed meg a videókat?

 • Az értékesítési rendszered továbbra is gyengén fog teljesíteni
 • Rengeteg pénzt veszíthetsz az alulteljesítő oldalad miatt
 • Sok időd elmegy a különböző módszerek kitapasztalására
 • Azt kockáztatod, hogy a konkurenciád lehagy

Rengeteg időt és pénzt veszíthetsz ha a weboldalad nem tud hatékonyan eladni.

Az online marketing drága mulatság, ha nem ismered eléggé. Spórolj meg magadnak több millió forint tanulópénzt és ismerd meg azt a gyakorlati módszert, amivel a leggyorsabban nyereségessé teheted az online vállalkozásodat!

Gyakorlati segítség online sikerekhez

Neked nincs szükséged az online marketing szakértőinek összes tudására. Az sem kell, hogy bármelyik szakterület szakértője legyél. Csak az a fontos, hogyan tudsz leggyorsabban pénzt keresni az internetes üzleteddel. Hogyan tudod a legnagyobb eredményt elérni, a leggyorsabban és a legegyszerűbb módon. Ebben tudok segíteni Neked.

Üdvözlettel,
Pinezits Csaba