Hamarosan elérhető!

Ez az esettanulmány még nem elérhető!

Küszködés a webes biznisz?

  • Nem tudod hogyan írj a termékedből weboldal szöveget, ami elad?
  • Nem működik a hírlevél feliratkoztatás?
  • Nem dübörögnek a kampányok?
  • Nem hoz pénzt a weboldalad?

Én tudom, hogy milyen pocsék érzés, amikor nem akar beindulni a webes üzleted, amit megálmodtál. Amikor egy csomó időt, energiát és pénzt beleöltél már a weboldaladba, de az eredmények valamiért mégsem jönnek.  Hiába próbálsz segítséget kérni, mert a marketingszakértők csak elméletekkel dobálóznak, és csak egy-egy területre kínálnak segítséget. Talán egyre reménytelenebben keresed a megoldást, hogy ne ablakon kidobott pénz legyen az egész online üzleted. A félelem jogos, hiszen a weboldalak több mint 95%-a soha nem hoz nyereséget. De nem kell, hogy ez így legyen…

Mit mondanak, akiknek már segítettem?

“Pár óra alatt egy kész stratégiát összeraktunk. 

…Zseniális, amit tud.”

— Ráski Judit

“Gyors volt, hatékony és célratörő…

…Azóta többszöröse lett a bevételünk.”

— Rónai Levente

“Az első héten 23 megrendelésem jött. A második hónapban konkrét stabil hasznot hozott a weboldalam.”

— Tóth Lajos

Lezárás blokk

Én egy szövegblokk vagyok. Kattints a szerkesztés gombra a szöveg megváltoztatásához. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gyakorlati segítség online sikerekhez

Neked nincs szükséged az online marketing szakértőinek összes tudására. Az sem kell, hogy bármelyik szakterület szakértője legyél. Csak az a fontos, hogyan tudsz leggyorsabban pénzt keresni az internetes üzleteddel. Hogyan tudod a legnagyobb eredményt elérni, a leggyorsabban és a legegyszerűbb módon. Ebben tudok segíteni Neked.

Üdvözlettel,
Pinezits Csaba