Ha belefáradtál a küszködésbe, és a marketing tanulásba, van egy javaslatom:

Engedd, hogy segítsek, hogy keress végre pénzt az interneten!

Ne vesztegesd tovább az időd! Indítsuk be az online üzleted!

Nem jönnek az eredmények? Nem tudod hol lehet a hiba?
Nem tudod kitől kérj segítséget?

 

Magam is számtalanszor átéltem ezt a szörnyű tanácstalanságot. Amikor úgy érzed, hogy elrontottál valamit, de nem tudod, hogy mit, és hol keresd a hibát. Ilyenkor óriási segítséget jelenthet valaki, akitől segítséget kérhetsz. Valaki, aki ért hozzá, és pontosan megmondja, hogy hol a hiba. Sőt azt is tudja, hogyan kell elhárítani azt, hogy végre bevételt hozzon a weboldalad, ősz hajszálak helyett.

 

Most, itt a lehetőség: Ha szeretnéd, szívesen segítek neked személyesen is. Nézd meg, hogy melyik lehetőség volna megfelelő számodra!

Találgatások helyett, íme a 3 lépés, amellyel azonnal fellendítem az üzleted:

Diagnózis, konkrét megoldások és kivitelezés

Nyolc év és több tízmillió forint marketing költség tapasztalatával villámgyorsan alatt átsegíthetlek az észrevétlen csapdák között a sikeres online üzletig.

Skype konzultáció

Személyes tanácsadás az otthonodban. A megbeszélt időpontban válaszolok a kérdéseidre úgy, hogy közben ki sem kell mozdulnod otthonról.

Mi ez? 

Ha személyes tanácsadásra van szükséged egy online vállalkozás elindításához, a terméked fejlesztéséhez, egy internetes marketing kampány kidolgozásához vagy egyszerűen csak elakadtál és segítségre van szükséged, akkor válaszd a Skype Konzultáció-t!

Miért érdemes?

Ahogy a jó szerelő is azonnal megmondja, hol a hiba, mi akár egy félórás konzultáció alatt is megtalálhatjuk a problémád okát. Így azonnal meg tudom mondani azt is, hogyan lehet megszüntetni azt. Így akár egy óra alatt többet elérhetsz, mint egy egész napos tréninggel.

Mennyibe kerül?

A konzultáció ára 18 000 Ft+Áfa/óra.

Ha marad fel nem használt időd a konzultációból, akkor azt felhasználhatod, amikor a legközelebb kérdéseid adódnak.

Miért kerül ennyibe?

Mennyit érne meg neked, ha elkerülsz egy olyan buktatót, ami nekem milliós kárt okozott? Mennyit veszítesz, ha egy hónapig nem találod a problémádra a megoldást? A legtöbb online vállalkozónak fogalma nincs arról, hogy hol a hiba a rendszerében. Én pedig nem tudok mindenkivel személyesen foglalkozni. Ezért hoztam létre az Internet Marketing GPS oktatóanyagot, és a 45 napos online tréninget. Ezekben megtalálhatod a választ a kérdéseidre.

Ha azonban személyesen szeretnél tőlem tanácsot kérni, akkor az amúgy is kevés időmből kell áldoznom rád. Ráadásul amíg neked segítek, addig nem tudok a saját üzletemmel sem foglalkozni. Ezért ennyi az ára.

Hogy történik?

A konzultácó során Skype-on, vagy telefonon (egy előre egyeztetett időpontban) felteheted nekem a kérdéseidet és én megválaszolom azokat. Átnézhetjük a weboldaladat, a teljes értékesítési rendszeredet, vagy bizonyos témákban kikérheted a véleményemet.

Mit kapsz egy konzultáción?

Felderítjük a problémád, és javaslatot teszek a megoldásra. Ha a tudásod hiányos, megmutatom, mi a megoldás. Elárulom azt is, hogy hol találod a számodra fontos információkat, hogy a későbbiekben magad is meg tudd oldani a problémát. Ha technikai jellegű a problémád, megosztom veled a saját kivitelezőimet, vagy segítek abban, hogy megbízható kivitelezőt találj.

Mennyi időt vesz igénybe?

Általában egy óra elegendő. Ha mégsem volna elég az kiszabott idő, akkor -egyeztetés után – lehetőséged van egy másik időpontban folytatni a konzultációt.

Mi a garancia?

Mielőtt konzultálok veled, bekérek tőled néhány információt. Ha úgy vélem, hogy nem tudok segíteni neked, akkor nem vállalom a konzultációt. Ha mégis úgy érzed nem vagy elégedett a tőlem hallottakkal, akkor visszautalom neked a konzultáció díját.

Teljes rendszer kivitelezés

Működő online üzlet néhány héten belül! Nem kell többet szöszmötölnöd a weboldaladdal. Nem kell kísérletezned. Mindent megtervezünk, amire szükséged lehet, és kulcsra készre elkészítjük neked. Csak lenyomod a gombot és indul az üzem…

Mi ez? 

Ez egy varázslat, amikor teljesül az álmod. Elég megálmodnod azt, hogy milyen rendszert szeretnél, és mi elkészítjük neked. Az előzetes konzultációk során veled együtt megtervezzük, hogy milyen folyamatokra és milyen eszközökre van szükséged, majd pedig lépésről lépésre megvalósítjuk ezeket.

Miért érdemes?

Mert az idő, pénz. Ugye, a házadat sem magad építenéd, inkább kivitelezőt keresnél hozzá? Így nem magadnak kellene a szakemberekkel vitatkoznod, alkudoznod. Sőt, nem is kell őket keresgélned. Hiszen, ha nem megfelelő szakemberekkel dolgoztatsz, akkor az eredmény sem lesz kielégítő. Mi levesszük a válladról a terhet és elkészítjük a teljes online rendszeredet, és beüzemeljük neked.

Mennyibe kerül?

A teljes Rendszer Kivitelezés egyedi árajánlat alapján történik.

Miért kerül ennyibe?

Mennyit érne meg neked, ha elkerülsz egy olyan buktatót, ami nekem milliós kárt okozott? Mennyit veszítesz, ha egy hónapig nem találod a problémádra a megoldást? A legtöbb online vállalkozónak fogalma nincs arról, hogy hol a hiba a rendszerében. Én pedig nem tudok mindenkivel személyesen foglalkozni. Ezért hoztam létre az Internet Marketing GPS oktatóanyagot, és a 45 napos online tréninget. Ezekben megtalálhatod a választ a kérdéseidre.

Ha azonban személyesen szeretnél tőlem tanácsot kérni, akkor az amúgy is kevés időmből kell áldoznom rád. Ráadásul amíg neked segítek, addig nem tudok a saját üzletemmel sem foglalkozni. Ezért ennyi az ára.

Hogy történik?

Először a konzultáció során pontosítjuk, hogy mit szeretnél elérni. Majd készítünk egy tervet, hogy milyen folyamatokra és eszközökre van szükség ehhez. Ezután pedig lépésről-lépésre elkészítjük neked az egészet. A folyamat során folyamatosan egyeztetünk, így pontosan látod, hogy hol tartunk. A saját kivitelezőimmel és alvállakozóimmal addig dolgozunk együtt, amíg el nem készülünk egy olyan színvonalú online értékesítési rendszerrel, mint amilyen az enyém.

Mit kapsz egy Teljes Rendszer Kivitelezésen?

Az előzetes konzultáción leegyeztetjük, a célokat. Azután tervet készítünk a megvalósításról, és ismét egyeztetünk. Ezután, profi szakemberekkel, 6-8 hét alatt elkészítjük és beüzemeljük a teljes online üzletedet. Vagyis, két hónap alatt, már pénzt termelhet a rendszered.

Mennyi időt vesz igénybe?

Általában az ötlettől a megvalósításig 6-8 hét elegendő.

Mi a garancia?

Mielőtt konzultálok veled, bekérek tőled néhány információt. Ha úgy vélem, hogy nem tudok segíteni neked, akkor nem vállalom a megbízást.

Te melyiket választod?

Elakadtál és tanácsot kérnél?

Ehhez még ki sem kell mozdulnod otthonról. Ha személyes tanácsadásra van szükséged egy online vállalkozás elindításához, a terméked fejlesztéséhez, egy internetes marketing kampány kidolgozásához vagy egyszerűen csak elakadtál és segítségre van szükséged, akkor jelentkezz a Skype Konzultáció-ra!

Ha most jelentkezel konzultációra, ajándékba adom a Vállalkozói Csekklista Ebook-ot. Így megspórolhatsz 5000 Ft-ot, és ezzel egy óra alatt messzebbre juthatunk. Az itt található gombra kattintva elolvashatod a részleteket.

Rakjuk össze együtt, hogy működjön…

Működő online üzlet néhány héten belül! Nem kell többet szöszmötölnöd a weboldaladdal. Nem kell kísérletezned. Csak jelentkezz, és együtt összerakjuk a műkdő rendszert. Mindent megtervezünk, amire szükséged lehet, és ha igényled, kulcsra készre elkészítjük neked. Csak lenyomod a gombot és indul az üzem…

Ha most jelentkezel, ajándékba adom a Vállalkozói Csekklista Ebook-ot. Így megspórolhatsz 5000 Ft-ot, és legalább egy óra konzultációt. Ennek segjtségévek gyorsabban juthatunk előre. Az itt található gombra kattintva elolvashatod a részleteket.

Mit mondanak, akiknek már segítettem?

“Pár óra alatt egy kész stratégiát összeraktunk. 

…Zseniális, amit tud.”

— Ráski Judit

“Gyors volt, hatékony és célratörő…

…Azóta többszöröse lett a bevételünk.”

— Rónai Levente

“Az első héten 23 megrendelésem jött. A második hónapban konkrét stabil hasznot hozott a weboldalam.”

— Tóth Lajos

Gyakorlati segítség online sikerekhez

Neked nincs szükséged az online marketing szakértőinek összes tudására. Az sem kell, hogy bármelyik szakterület szakértője legyél. Csak az a fontos, hogyan tudsz leggyorsabban pénzt keresni az internetes üzleteddel. Hogyan tudod a legnagyobb eredményt elérni, a leggyorsabban és a legegyszerűbb módon. Ebben tudok segíteni Neked.

Üdvözlettel,
Pinezits Csaba