Két helyet ismerek, ahol végtelen lehetőségek rejtőznek:

Az egyik az internet, a másik az ember

Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, amiért azt csinálhatom, amit szeretek.

Több mint tíz éve vagyok főállású online vállalkozó. Abból élek, hogy különböző termékeket és szolgáltatásokat értékesítek az interneten. Őszintén hiszek abban, hogy az internetes üzletekben óriási lehetőségek vannak. Abban is biztos vagyok, hogy rengeteg ember van, akinek van egy kiváló terméke, vagy szolgáltatása. Neki szeretnék segíteni. Számomra nagyon fontos az, hogy nekik ne kelljen évekig küzdeniük, és annyi pénzt feleslegesen kifizetniük, mint nekem. Ezért szívesen segítek másoknak és örülök, ha megoszthatom a tapasztalataimat és a tudásomat.

Az elmúlt 9 évben az online marketing segítségével értékesítettem, fizikai termékeket, (pl. Moksa csepp, Reparex), szolgáltatást, (lakaskasszablog.hu) különböző tanfolyamokat, és online tréningeket is.

Néhány adat a munkásságomból:

Mokshacseppek.info

  • Az oldalunkon kb. 35 000 látogató fordul meg havonta.
  •  Egy év alatt, egyetlen termékből, több mint 8000 db-ot, közel 57 millió Ft értékben adtunk el.

Oszuleshelyett.hu

  • 3 hét alatt elkészített weboldalunkon már az első két hónapban több mint 7 500 000 Ft-ért adtunk el egy terméket.

Egyéb:

  • Egy MLM rendszerbe az online marketing segítségével 496 munkatársat szerződtettem egy év alatt
  • Egyik weboldalamon, az ország legnézettebb ingatlan hirdetését több mint 400 000 látogató nézte meg anélkül, hogy egyetlen fillért költöttem volna a hirdetésére

Szükséged van a segítségemre?

Már biztosan tudod, hogy Magyarországon nincs online vállalkozói képzés. Ha elakadsz, legtöbbször magadnak kell megtalálnod a megoldást. Emellett nagyon sok marketingszakértő csak elméletet tanít és csupán egy-egy területre kínál segítséget. Pedig némi gyakorlati tudással és segítséggel rengeteg időt és pénzt takaríthatsz meg!

Én szívesen segítek neked. Ha érdekel egy olyan gyakorlati módszer, amivel többszörösére növelheted a forgalmadat és az eladásaidat, kattints a gombra!

Gyakorlati segítség online sikerekhez

Neked nincs szükséged az online marketing szakértőinek összes tudására. Az sem kell, hogy bármelyik szakterület szakértője legyél. Csak az a fontos, hogyan tudsz leggyorsabban pénzt keresni az internetes üzleteddel. Hogyan tudod a legnagyobb eredményt elérni, a leggyorsabban és a legegyszerűbb módon. Ebben tudok segíteni Neked.

Üdvözlettel,
Pinezits Csaba